Duivels naar huis en last minutes gaan door het dak

Duivels naar huis en last minutes gaan door het dak

Belgen vertrekken volop naar de zon!

Zaterdag 2 juli 2016 — Het heeft niet mogen zijn. De Duivels hebben de duimen moeten leggen tegen Wales en verlaten het EK. Voor de Belgen die thuis bleven om ons nationale elftal aan te moedigen is dit, mee onder invloed van het weer, de aftrap om masaal naar de zon te trekken. Neckermann ziet boekingen met 25% toenemen.

 

Touroperator Neckermann merkt op dat hun vakantiewinkels overrompeld worden voor mensen die de zon nog willen opzoeken en ook de website en de telefoon staat niet stil. 

Het loopt storm op de last minutes die nog beschikbaar zijn.

Koen van den Bosch: "Net zoals twee jaar geleden toen de Belgen het WK in Brazilië speelden zorgde de voetbalgekte  voor uitstelgedrag bij een deel van de voetbalminnende belgen". 

Nu de Belgen het voetbaltornooi verlaten en de weersvooruitzichten voor de komende weken er niet erg fraai uitzien, is de vraag naar last minutes des te groter.

Neckermann merkt vandaag, een dag nadat de Duivels het EK verlaten hebben, een groei op van 25 %.

Dit in bezoekersaantallen op de website, het aantal telefoons via het contactcenter en in de bezoeken aan Neckermann vakantiewinkels scheren hoge toppen. Ook het aantal reserveringen gaat de hoogte in.

De meest gevraagde bestemmingen zijn de Turkse Rivièra, de Balearen, de Canarische eilanden evenals Griekenland en de Griekse eilanden met Rhodos, Kos en Kreta voorop.

Wie dus nog een last minute naar een zonovergoten strand wil boeken, is er beter als de kippen bij!