Vakantiespecialist Neckermann innoveert met Kies Je Favoriete Ligstoel

Meer qualitytime op vakantie: reserveer je ligstoel met een muisklik

Maandag 29 januari 2018 — Neckermann heeft vandaag de lancering aangekondigd van een nieuwe dienstverlening die haar reizigers toelaat om hun ligstoel reeds te reserveren, nog vóór ze met vakantie gaan.

“Mix & match” is de sleutel tot de vakanties van de toekomst

In navolging van de succesvolle lancering van Kies je Kamer van enkele maanden geleden, maakt Kies Je Favoriete Ligstoel deel uit van het engagement van de vakantiespecialist om te innoveren en het aanbod van pakketreizen te laten aansluiten op de noden van de moderne vakantieganger.

“One-size-fits-all pakketreizen zijn verleden tijd. Als vakantiespecialist willen wij een gepersonaliseerd aanbod brengen, zodat de klant zijn vakantie à la carte kan samenstellen. Met deze additionele dienstverlening wensen we onze klanten bijkomend comfort te bieden, zodat zij volledig ontzorgd worden en ter plaatse maximaal kunnen genieten van hun vakantie.”
Nathalie Meert van Neckermann

Het nieuwe initiatief wordt  gelanceerd eind februari in 2 hotels en zal uitgebreid worden tot 30 hotels tegen de zomer van 2018. De 2 hotels die het eerst deze vernieuwende service aanbieden, zijn Sunprime Atlantic View in Gran Canaria en Sentido Aequora in Lanzarote.

Meer qualitytime

Met Kies je Favoriete Ligstoel kunnen gezinnen, vrienden en koppels hun ligbed vooraf reserveren op hun favoriete plaats, zodat ze gegarandeerd samen kunnen zitten, meer tijd kunnen spenderen aan hun favoriete activiteiten en terug kunnen keren naar het zwembad wanneer het hen uitkomt in de wetenschap dat hun ligstoelen voor hen klaarstaan.

Hoe werkt het? 6 dagen voor de afreis zullen klanten een mail krijgen met de vraag of zij hun ligstoel vooraf wensen te reserveren. Zij zullen op basis van een plattegrond van de zwembaden hun favoriete plek kunnen kiezen in lijn met hun individuele noden. Zo wensen sommige gezinnen om vlakbij het kinderzwembad een vaste plaats te reserveren en zullen anderen om een rustige, enigszins afgezonderde plek verzoeken. Families met jonge kinderen zullen eerder een plaats vlakbij hun hotelkamer aanvragen zodat zij een oogje in het zeil kunnen houden tijdens de slaapuurtjes van de baby.  De plattegronden zijn overigens van een kompas voorzien zodat klanten weten op welk uur van de dag ze kunnen genieten van zon en schaduw. Zo kunnen liefhebbers van de voor- of namiddagzon de beste keuze maken. Uitslapers hoeven zich geen zorgen te maken, want hun favoriete plek blijft exclusief voor hen beschikbaar voor de volledige duur van het verblijf, de klok rond.

Het contingent ligstoelen dat op deze manier kan gereserveerd worden, is beperkt tot ca 20% van de totale capaciteit. Op die manier garanderen we voldoende ligstoelen voor zij die flexibel zijn en liever van dag tot dag een plaats uitkiezen.

De Kies Je Favoriete Ligstoel-optie is beschikbaar voor €25 per ligstoel voor de volledige duur van het verblijf en zal boekbaar zijn in alle Vakantiewinkels van Neckermann

Nathalie Meert Corporate Communication Manager at Neckermann/Thomas Cook